Comunicat de repulsa de l’Ajuntament de Prades vers els actes homofòbics

A raó dels fets comunicats ahir 29 de juliol de 2020 per una persona veïna de Prades en relació a cartes anònimes rebudes amb amenaces, l’Ajuntament manifesta la seva repulsa a qualsevol mena  d’actitud discriminatòria, amenaçadora, o actes d’odi envers el col·lectiu LGTBI en general i mostra, avui, de manera rotunda, el seu suport ferm a la persona afectada.

El dret a la lliure manifestació de la identitat sexual i expressió de gènere és un dret reconegut legalment a Catalunya mitjançant la Llei 11/2014, que de manera específica estableix com a sancionable qualsevol forma de discriminació, amenaces o agressions de la mena que sigui. 

És per això que a l’empara d’aquesta llei, els fets esdevinguts han estat denunciats als Mossos d’Esquadra i a la Direcció General d’Igualtat, mitjançant la Xarxa de Servei d’Atenció Integral LGBTI de la nostra comarca. L’odi no té cabuda en el nostre país, a la nostra comarca ni en el nostre municipi, i el denunciem, el perseguim i el combatem per defensar les llibertats personals i l’esperit de respecte a la diversitat i la llibertat de la nostra Vila. No escatimarem cap acció per a que aquests fets no quedin impunes.  Com Ajuntament denunciem també que les persones  autores de les cartes, que s’amaguen en l’anonimat d’un col·lectiu que no existeix, parlin en nom “dels veïns de Prades”.

Prades és un poble ferm en la defensa dels drets del col·lectiu LGBTI, com de tots i cadascun dels drets humans. Diem No a la TRANSfòbia, No a la LGBTIfòbia!!

Manifest de l’Ajuntament de Prades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s