Prades entra en la Fase 1

A partir de demà dilluns, 11 de maig, Prades entra en la Fase 1 del desconfinament. La Vila forma part de la regió sanitària del Camp de Tarragona, una a les que el Govern espanyol ha accedit a seguir amb el procés de desconfinament.

I què vol dir entrar en la Fase 1?

  • La reobertura dels establiments comercials i locals tancats al públic per l’estat d’alarma, sempre que no superin els 400 m2 de superfície, amb mesures de prevenció. Aquesta autorització substitueix la vigent des del 4 de maig, que requeria cita prèvia per comprar o rebre un servei (ja no es requereix).
  • La reobertura de terrasses d’establiments d’hostaleria i restauració amb limitacions i condicions de seguretat. Aquesta autorització s’afegeix a la vigent des del 4 de maig, que permet recollir menjar per emportar en els establiments de restauració i hostaleria, sense consum al local.
  • Flexibilitzar diferents mesures socials, amb limitacions concretes, com ara grups de fins a 10 persones, l’autorització de vetlles, els enterraments i els actes de culte.
  • L’obertura de biblioteques, museus, establiments d’actes i espectacles culturals i dels hotels i establiments turístics.
  • La mobilitat general dins la regió sanitària per a les activitats autoritzades.

Per veure’n totes les condicions, Interior ha publicat un pdf amb les Preguntes Més Freqüents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s