Sant Jordi confinat

L’Ajuntament de Prades ha proposat un seguit d’activitats per poder gaudir d’aquest Sant Jordi tan atípic. Després del salt podreu llegir-les.

La primera activitat va dirigida als més petits de casa: un concurs de dibuix infantil. Cal compartir el dibuix a la xarxa social Instagram amb l’etiqueta #pradesconfinament per optar al premi d’un abonament a la piscina per a aquest estiu.

La segona activitat ens recorda a la Festa de la Farigola, i és la de decorar els balcons de Prades amb motius de Sant Jordi i manualitats de l’escola.

La tercera activitat té molt a veure amb un dels aspectes forts de la Diada, que és la lectura. l’Ajuntament convida la gent a compartir lectures de contes o poesies a la xarxa social Instagram, de nou amb l’etiqueta #pradesconfinament.

I la quarta activitat és un directe al Facebook de l’Ajuntament i al seu canal de YouTube, on es podrà veure l’obra de teatre del grup local de teatre Na’fent: “Espermato-zoo-ides”. La cita és a partir de les 20.30h, i dissabte 25 es podrà tornar a veure.

Així mateix, durant el dia d’avui l’Ajuntament ha repartit roses i retallables per a la mainada.

Celebrem Sant Jordi des de casa, però mostrant-ho a tothom.

Font: Ajuntament de Prades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s