Voluntàries de Prades confeccionen més de 1.000 mascaretes

Des del passat 21 de març una quinzena de voluntàries de l’associació de dones del municipi de Prades han elaborat més de 1.000 mascaretes. Ray Casals, membre de l’associació, va proposar la confecció de mascaretes i es va fer crida des de l’Ajuntament per la cerca de voluntaris. Una altra sòcia, la Núria Moragues, es va encarregar de realitzar vídeo tutorials. Els agutzils de l’Ajuntament van distribuir el material i un cop confeccionades i esterilitzades les distribueixen pels establiments essencials del poble per què els treballadors i resta d’habitants del poble en puguin fer ús.

2004_mascaretes

Recordem que fa pocs dies es va recomanar des del govern central l’ús generalitzat de mascaretes i justament l’escassetat d’aquest equipament de protecció individual ha fet necessari una iniciativa com aquesta.

Actualment hi ha una quinzena d’establiments oberts entre dos forns de pa, tres carnisseries, un supermercat, la cooperativa, la farmàcia, quiosc, estanc, botiga de queviures, dos entitats bancàries i la gasolinera.

Aquesta xarxa de voluntariat ja és la segona que s’activa amb el Covid-19 al municipi. En la primera va ser el torn de l’Associació de Joves de Prades que amb el suport de l’Ajuntament estan oferint serveis de compra a domicili o treure les escombraries a un centenar de famílies de grups de risc que ho han sol·licitat.

Font: Ajuntament de Prades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s