7è Premi d’Instagram “Estiu a Prades”

L’Ajuntament de Prades convoca un any més el premi d’Instagram “Estiu a Prades” per mostrar les imatges de la Vila més maques, en diferents apartats: #estiupradespatrimoni, #estiupradesnatura, #estiupradesfestes i #estiupradesmoments. El concurs es fa del 8 al 30 d’agost. Després del salt, les bases.

1. Les fotografies hauran d’estar fetes a Prades o al seu terme municipal i hauran d’incloure un element diferenciador i identificable de l’indret.

2. Pot participar-hi qualsevol persona, major de 13 anys, que faci una fotografia a través d’Instagram i que la pugi a la xarxa seguint aquestes bases.

3. Les fotografies han de ser originals i fetes amb un dispositiu mòbil.

4. El període de participació serà el mes d’agost del 8 al 30. El tret de sortida del termini vàlid per començar a participar és donarà mitjançant la publicació d’una imatge publicada al perfil @turismeprades amb l’etiqueta #estiuprades i igualment tancarà el concurs el mateix perfil amb un fotografia final.

5. Cal posar títol a la fotografia.

6. La fotografia ha d’anar degudament etiquetada amb l’etiqueta distintiva de cada categoria, sens perjudici d’altres etiquetes que l’autor hi vulgui incloure.

7. Preferiblement s’haurà d’ubicar geogràficament la fotografia, tot i que no complir aquest requisit no suposarà l’exclusió del concurs.

8. El fet d’etiquetar la foto amb l’etiqueta implica el reconeixement, per part de l’autor/a, que la foto etiquetada està feta a Prades o el seu terme municipal.

9. No hi ha limitació a la quantitat de fotografies per participant ni es tindran en compte les valoracions d’altres usuaris sobre les fotografies que hi participin.

10. Per tal de poder entrar a concurs és necessari que el perfil de l’usuari sigui públic.

11. Les fotografies no poden contenir ni fer referència a marques de tercers. No poden contenir material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori. A més les imatges participants han de tenir les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguin aparèixer.

12. L’organització podrà rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge de Prades, així com aquelles discriminatòries per qualsevol condició o circumstància personal o social.

13. S’estableixen 4 categories:
– Categoria Cultura. estiqueta #estiupradespatrimoni: imatges de patrimoni arquitectònic i/o artístic
– Categoria Natura, etiqueta #estiupradesnatura: imatges del patrimoni natural de Prades
– Categoria Festes, etiqueta #estiupradesfestes: imatges de les festes, esdeveniments i/o activitats culturals, festives i esportives que es duguin a terme al mes d’agost.
– Categoria Moments/Originalitat, etiqueta #estiupradesmoments: imatges que recullin moments viscuts a la Vila o fotografies que no es puguin incloure a les altres categories
Cada categoria tindrà un guanyador. El concurs pot quedar desert si així ho decideix el jurat.

14. Els guanyadors seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics al compte de Facebook de l’Ajuntament de Prades i/o a la pàgina web. Els guanyadors hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu info@prades.cat enviant la fotografia guanyadora amb la major resolució possible.

15. El jurat estarà format per persones relacionades amb la cultura i un membre de l’Ajuntament.

16. L’acte d’entrega de premis tindrà lloc el dia 7 de setembre en un acte conjunt amb la resta de premis que convoca aquest Ajuntament. En el cas que el guanyador no contacti amb l’organització abans del dia 4 de setembre suposarà la renúncia al premi, que passarà a la següent fotografia amb més vots l’autor de la qual pugui assistir-hi.

17. Els premis consistiran en un lot de productes i un val fotogràfic per al guanyador de cada categoria.

18. Les imatges publicades a Instagram amb aquestes etiquetes podran ser publicades al web de l’Ajuntament de Prades i/o al compte de Facebook. Una selecció de les millors seran exposades al Centre Cívic del 2 al 8 de setembre.

19. Els drets de les imatges que participin al concurs seran sempre propietat de l’autor i amb Instagram com a co-propietari (tal com marquen les normes d’Instagram). Tot i això els participants cedeixen a l’Ajuntament els drets per utilitzar-les sempre mencionant el nom de l’autor.

20. La publicació d’imatges a Instagram amb aquestes etiquetes significa l’acceptació d’aquestes bases.

21. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

22.Qualsevol qüestió que sorgeixi, no prevista en aquestes bases, serà resolta per l’organització i obligadament acceptada per les persones que hi participin.

Font: Ajuntament de Prades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s