Festa del Bolet 2018

Prades segueix amb les activitats de tardor el proper cap de setmana amb la Festa del Bolet. Després del salt trobareu totes les activitats previstes.

1811_bolet

El dissabte 10 de novembre a un quart de deu del matí hi ha programada una sortida per a tots les edats amb els micòlegs Francisco Barrajón, Adela Mas i Mercedes Pigem, autors del llibre “Bolets de les muntanyes de Prades i boscos de Vimbodí i Poblet” i del tofonaire Dídac Espasa. El punt de trobada serà a la Plaça Major des d’on se sortirà per anar a buscar bolets. Els interessats caldrà que vinguin equipats i abrigats. Es farà un grup per als més petits acompanyats amb els pares per tal de fer una sortida adaptada al seu ritme. A les set de la tarda es farà la presentació del llibre “Bolets de les Muntanyes de Prades i boscos de Vimbodí i Poblet” al Centre Cívic on els autors ens explicaran dubtes i anècdotes de les espècies catalogades i es tindrà l’oportunitat d’adquirir el llibre.

El diumenge 11 seguirà la Festa del Bolet a partir de les deu del matí amb una exposició a la sala d’actes de l’Ajuntament de les espècies trobades el dia anterior. També es realitzarà un concurs de bolets en el qual es premiaran les següents modalitats: El recull més variat, el recull més ben documentat, el bolet més gran, el bolet més curiós/rar i el rovelló més gran.  A les dotze del migdia s’amenitzarà la festa amb concert de Four Cats Street Dixie a la Plaça Major.

Font: Ajuntament de Prades

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s