Cap de setmana en família a Prades

Prades té preparades activitats familiars per aquest cap de setmana del 19 al 20 de maig arran de l’acció “Catalunya, Hola Família” de l’Agencia Catalana de Turisme. L’objectiu d’aquesta iniciativa és apropar el turisme familiar a destinacions catalanes que tenen segell de turisme familiar com és el cas de Prades des de 2014. A més es vol contribuir a la desestacionalització, destacar la qualitat i la diversitat de l’oferta especialitzada en famílies.

1805_holafamilia.JPG

Paral·lelament a les activitats familiars, es podran buscar i “caçar” al municipi 25 éssers llegendaris catalans a través d’una app de realitat augmentada creada per a l’ocasió. Un cop caçats els personatges, les famílies els podran tornar a reproduir on es vulgui. Si s’han capturat tots els 25 personatges es podrà recollir un premi com a recompensa a l’Oficina Municipal de Turisme de Prades. Si el telèfon no té giroscopi no es podran caçar els éssers però si es podrà accedir a la galeria i conèixer els diferents ésser que hi ha.

Un dels personatges a buscar és el Nen de les Muntanyes Prades. La història diu que Pere Balcells (Nen de Prades) va abandonar el poble amb 15 anys per presentar-se voluntari a la partida del coronel Moore durant la tercera guerra carlina. Les seves gestes popularitzades pels diaris de l’època el van convertir en un guerriller famós que dia rere dia reclutava nous seguidors.

Us podeu baixar l’app aquí.

Dissabte, 19 de maig

A les 10h,  sortida per a tota la família a la Roca Foradada i la Ruta de les Ermites. Sortida des de la Plaça Major des d’on es podrà fer la inscripció a les 9.50h. Activitat gratuïta a càrrec dels Birimbins.

A les 16h, 17h i 18h, visita guiada d’1h per la Vila Vermella de Prades.  Preu activitat: 5 € adult/3€ nens. Mínim 6 persones amb mínim de 2 adults. Inscripcions al 977 868 302 o a turisme@prades.cat

A les 18.30h, berenar saludable. A càrrec de l’Ajuntament de Prades i Danone. A la plaça Major. Gratuït

A les 19h, observació astronòmica “Júpiter, el rei del Sistema Solar” a càrrec d’Aleix Roig d’Astroprades a la sala polivalent de l’ajuntament.

A les 22h, observació pública. A la xerrada introductòria s’indicarà el lloc d’observació. Preu activitat: 8€ adult/ 5 € nen. Per cada adult, nen gratuït. Inscripcions al 977 868 302 a turisme@prades.cat i astroprades@gmail.com

Diumenge, 20 de maig

A les 9.30h, esmorzar saludable. A càrrec de l’Ajuntament de Prades i Danone. A la Plaça Major. Gratuït.

A les 10h, ruta de les orquídies.  Durada 1:30h. Preu activitat 12€ adults. Menors gratuït. Mínim 8 adults. A càrrec de Prades Aventura. Inscripcions 626 133 606

Font: Ajuntament de Prades

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s