Més de 5.000 € recaptats al sopar solidari a favor dels refugiats

El passat dissabte 5 de maig, a Prades, es van recaptar 5.010 euros en el ‘2n Sopar Solidari de l’Esport’ a favor dels refugiats en un acte en el qual hi van assistir 154 persones. L’acte va ser organitzat per l’Ajuntament de Prades i l’Associació E.A.E (Educa Aprèn Esport) amb la col·laboració de la Jove Cambra de Reus. En l’anterior edició que es va fer l’any passat es van recollir 4.745 euros. Els fons recaptats es destinaran al projecte E.A.E. La iniciativa reunirà socorristes que viatjaran al camp de refugiats Kara Tepe a Lesbos per socórrer a persones i ensenyar a nedar i altres esports als nens refugiats.

1805_sopar
Foto: cedida

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Prades, Lídia Bargas juntament amb Joan Llurba, regidor d’Esports i tinent d’alcalde; Jordi Cervera, regidor d’Esports de Reus; Adrià Agramunt, President de la Jove Cambra de Reus i Maria del Carmen Figuerola, presidenta del Senat de la Jove Cambra de Catalunya. Durant l’acte hi va haver actuació musical per part de Gerard Marçal (saxofonista) i Gemma Coll (cantant) així com espectacle de dansa a càrrec d’Iliane Borràs. Es va fer lliurament de diplomes a nens que estan cursant activitats extraescolars esportives, es va presentar el Club de Futbol Prades O2, es van realitzar sortejos dels comerços de Prades i es van presentar les noves accions del projecte E.A.E a Lesbos dels propers mesos de setembre i octubre.

L’associació E.A.E seguirà recollint donacions al número de compte ES65 2100 1438 0102 0012 4788 amb el concepte “Mesa 0”. Podeu contactar amb l’associació al telèfon 626 85 18 22.

Font: Ajuntament de Prades

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s