Alta ocupació hotelera a Prades aquest estiu

Llegim a dos mitjans digitals que l’ocupació hotelera a Prades aquest estiu ha estat superior al 80%. Després del salt, les notícies de Reus Digital i de Reus Diari.

Prades assoleix una ocupació hotelera de més del 80% durant l’estiu
ReusDigital.cat (18/09/17)

Prades es reafirma com a destí amb atractiu turístic. Aquest és el missatge transmès des del consistori del municipi, que ha registrat un estiu amb una ocupació hotelera de més del 80%, i en què durant laprimera quinzena d’agost set dels vuits establiments amb capacitat d’hospedatge van assolir el 100% d’ocupació.

Els turistes arribats a Prades són majoritàriament de la resta de l’Estat. La segona nacionalitat més freqüentada és la francesa, amb un 6%, seguit de l’alemanya i l’anglesa, que oscil·len entre l’1% i el 3%. Fonts municipals han apuntat que les comunitats autònomes que més visitants aporten són Catalunya (en primer lloc amb quasi el 90%), el País valencià i l’Aragó (entre l’1% i el 5%) i el País Basc (1,5%).

Pel que fa les comarques catalanes, el Barcelonès lidera la classificació, seguida del Baix Camp i el Tarragonès. A més, gairebé un 80% de visitants que rep el municipi són famílies i parelles.

Prades aconsegueix una ocupació hotelera de més del 80% durant l’estiu
ReusDiari.cat (18/09/17)

Prades ha acabat els mesos d’estiu amb molt bons resultats pel que fa al turisme. Els vuit hotels, hostals i càmpings que es troben en aquest municipi del Baix Camp han aconseguit una ocupació hotelera de més del 80% durant l’època estival i cal destacar que durant la primera quinzena d’agost set dels vuit establiments han aconseguit omplir totalment. Els turistes que visiten Prades provenen majoritàriament de l’Estat espanyol, un 90% d’ells són catalans. La segona nacionalitat més freqüent és la francesa amb un 6%, seguida de l’alemanya i l’anglesa que oscil·len entre l’1% i el 3%.

Els vuit establiments que ofereixen allotjament són la Fonda Espasa, Xalet de Prades, Hotel La Botiga, Can Llorenç, English Summer, Cal Pons, Càmping Prades i Cal Crispi, que han estat els encarregats d’acollir els turistes que han triat Prades com a destí. La població ofereix diversos atractius turístics, com ara l’Ermita de l’Abellera, que va comptar amb una gran afluència de gent durant els mesos de juliol i agost.

Font: ReusDigital.cat i ReusDiari.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s