Congelació dels impostos per al 2017

Llegim a InfoCamp.cat que l’Ajuntament de Prades ha congelat els impostos per a l’exercici de l’any vinent. Després del salt, podreu llegir-ne la notícia.

Prades no farà cap augment en l’import de les taxes impositives de cara al 2017, d’aquesta manera es mantindran els paràmetres que té vigents en el present exercici. La decisió s’ha pres gràcies a la reducció del dèficit i el control de la despesa.

L’activitat econòmica al municipi ha crescut lleugerament. El sector turístic és fonamental per garantir la salut econòmica de la població, tot i que també s’hi suma el comerç i el serveis, gràcies a la implantació de nous petits negocis. Un altre argument de pes que anima el moviment econòmic és la progressiva recuperació de la sol·licitud de permisos d’obres, un tràmit que havia quedat pràcticament estancat en els darrers exercicis.

D’altra banda, l’Ajuntament ha demanat una revisió cadastral amb una disminució d’un 10% de l’impost de l’IBI. Aquest impost s’ha mantingut igual en els darrers anys, però el consistori considera que les bases, amb valoracions fetes en moments de bonança econòmica, no es corresponen amb les actuals; de manera que ha sol·licitat l’esmentada rebaixa.

Font: InfoCamp.cat

Anuncis
Categories: Notícies | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: