Un 30% més de Patates de Prades al Caprabo

Llegim en una nota de premsa de Caprabo, que aquests establiments esperen augmentar un 30% més la venda de Patates de Prades enguany. Després del salt, la nota de premsa.

Caprabo espera acabar l’exercici de 2016 amb un increment del 30% en la venda de la IGP (Indicació Geogràfica Protegida) Patates de Prades, respecte a l’any anterior. Al novembre 2015, Caprabo va apostar per donar un pas més en el seu ferm compromís amb els productes de proximitat incorporant aquesta IGP en els seus supermercats, fet que va representar la comercialització de gairebé el 25% del total de la producció de Patates de Prades.

Les patates amb IGP Patates de Prades provenen d’un cultiu tradicional i posseeixen una qualitat diferenciada gràcies a l’experiència dels seus agricultors i al fet que estan conreades a més de 1.000 metres d’altitud amb unes òptimes condicions edafològiques i climàtiques de la comarca del Baix Camp. Cultivades a Prades, Capafonts, la Febró i Arbolí, tots de la comarca del Baix Camp, les patates de Prades es poden trobar en els supermercats Caprabo amb la seva etiqueta pròpia de la IGP Patates de Prades i el símbol comunitari de la IGP.

Font: Caprabo

 

Categories: Notícies | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: