Prades ja té un consell d’entitats

Llegim a Reus Digital que des de finals d’abril Prades compta amb un consell d’entitats, un òrgan que vol fer partícep la ciutadania en el desenvolupament del municipi i coordinar les diferents associacions de la Vila.

Aquí teniu el text de Reus Digital del 27 d’abril:

Prades compta des d’aquesta setmana amb un Consell d’Entitats, un òrgan de participació de la ciutadania que té per objectiu el desenvolupament del municipi i pretén ser una eina de coordinació del teixit associatiu.

Entre les seves principals funcions destaquen actuar com un òrgan de consulta i assessorament de l’Ajuntament, així com afavorir la comunicació i coordinació entre les entitats de Prades. Tanmateix, servirà per elaborar i proposar projectes que dinamitzin i enriqueixin les activitats del municipi. Finalment, també participarà en els processos de participació ciutadana de l’Ajuntament de Prades per tal de presentar propostes i suggeriments.

L’òrgan està integrat per totes les entitats inscrites al Registre Municipal d’entitats ciutadanes que així ho sol·licitin. Les entitats estaran representades pel seu president i nomenaran un suplent, per participar en els òrgans del Consell, que podran canviar quan ho considerin convenient, notificant-ho prèviament per escrit a la Presidència del Consell.

Font: Reus Digital

Anuncis
Categories: Notícies | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: