6a Jornada del Castanyer: El valor gastronòmic de les castanyes de les Muntanyes de Prades

Aquesta tarda, a Prades, es realitza la jornada tècnica sobre el valor gastronòmic de les castanyes de les Muntanyes de Prades, en què gràcies a la Fundació Alícia es posarà en valor aquest fruit, la castanya de les Muntanyes de Prades que pel seu aïlament té unes particularitats úniques. Després del salt, l’ordre del dia.

A les 17h, presentació de la jornada. Amb Anton Ballvé, director dels Serveis Territorials del DARP a Tarragona i Lídia Bargas, alcaldessa de Prades.

A les 17.15h, “Projectes pel desenvolupament de les castanyes de Prades”. Amb Frederic Mallol, tècnic de l’ADV Muntanyes de Prades.

A les 17.45h, “Castanyes de les Muntanyes de Prades by Fundació Alícia”. Amb Ramon Sentmartí, expert en productes locals de la Fundació Alícia, i Jaume Biarnés, xef i responsable de l’Àrea de Patrimoni de la Fundació Alícia.

A les 19.15h, cloenda de la jornada.

La jornada, d’assistència gratuïta, es farà a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, i cal inscriure’s prèviament a través dels Serveis Territorials del DARP de Tarragona.

Font: Generalitat de Catalunya.

 

Anuncis
Categories: Notícies | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: