Presentació de la candidatura de CiU a les municipals

El 24 de maig hi ha eleccions municipals, i ja comencen les presentacions de candidatures arreu. A Prades, avui es presenta la candidatura de CiU encapçalada per Lídia Bargas. La presentació serà a les 20h al Centre Cívic i anirà a càrrec de Neus Munté, consellera de Benestar Social i Família.

Editat el 12 d’abril – I aquesta és la crònica que n’ha fet ReusDigital.cat:

“Tant fet, tant x fer”. Amb aquest lema s’ ha presentant novament la candidata de CiU a l’alcaldia de Prades, després de governar els darrers quatre anys. Amb una llista  “continuista” de 17 membres, Lídia Bargas ha fet un repàs i valoració del mandat que tot just acaba i ha fet una pinzellada del que programarà en cas de governar novament: “No tenim un gran projecte faraònic per a Prades. Al nostre municipi encara li queden moltes petites coses per arranjar, per millorar, per mantenir…”.

“Volem acabar d’endreçar el poble, fer de Prades la nostra casa, confortable, estimada per nosaltres i pels de fora, fer de Prades un poble obert i acollidor que doni oportunitats de vida i treball als joves, i serveis i comoditats als nostres grans”. En aquesta línia, Bargas ha recordat com el municipi manté una escola oberta per a la mainada, que contràriament al que passa en altres petits municipis, no perd sinó que manté i augmenta les inscripcions. Ha destacat la gran feina feta per dotar el municipi, “de noves iniciatives i inversions que permetin que una economia basada en l’ agricultura, pugui trobar noves vies de desenvolupament del sector agrari”.

Tanmateix ha fet referència al gran esforç realitzat aquests quatre anys per eixugar el deute existent a les arques de l’ajuntament, alhora que han pogut “mantenir les petites inversions del dia a dia que han permès que Prades no romangués aturada d’ iniciatives per manca de pressupost”.

La consellera Neus Munté, a la presentació

La presentació de CiU a Prades ha comptat amb la presència de la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, qui ha destacat la “llarga trajectòria” de Bargas en “la defensa del benestar de les persones”, així com les seves “aptituds i tenacitat en la lluita contra les desigualtats”. Munté  també ha subratllat la llarga trajectòria de Lídia Bargas a l’Institut Català de la Dona, amb l’impuls de polítiques d’igualtat d’oportunitats. A l’acte també han assistit membres del comitè de direcció de CDC a Catalunya.

Font: Ajuntament de Prades i ReusDigital.cat

Anuncis
Categories: Notícies | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: