Presentació de la Quercus Pyrenaica

Dissabte al migdia tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament la presentació de la ruta BTT per les Muntanyes de Prades “Quercus Pyrenaica”.

El promotor de la ruta, Jordi Figueras, el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Joan Llurba, i el regidor de Cultura, Eugeni Coll, en faran la presentació. Us copiem a continuació què és la Quercus Pyrenaica:

Si d’una cosa poden presumir les Muntanyes de Prades és la d’oferir al visitant que s’hi acosta tot de petits racons que fan les delícies de tots els aficionats a la natura.

Amb la voluntat de donar a conèixer aquests paratges, no sempre del tot coneguts, neix la ruta amb btt Quercus Pirenayca que pren el nom del roure reboll, espècie que, de tot Catalunya, només es pot trobar a la zona.

La ruta, amb sortida i arribada a la població de Prades (Baix Camp) ofereix al ciclista de bicicleta de muntanya, la possibilitat d’endinsar-se en els paisatges i pobles de la zona complementant la travessa, amb la rica i variada oferta turística que ja existeix.

Inserida dins el Pla Estratègic que l’Ajuntament de Prades va posar en marxa, la ruta vol participar, junt amb d’altres iniciatives que també han nascut sota l’aixopluc d’aquesta empresa, de la dinamització de la zona, amb projectes que estiguin amb sintonia amb l’entorn i aportin un valor afegit a la contrada.

El seu promotor, el Jordi Figueras, bomber, amant de les Muntanyes de Prades, ha dissenyat aquest recorregut amb la voluntat de compartir les muntanyes que ha trepitjat, tant a peu com amb la bicicleta, a tots aquells que s’hi vulguin acostar.

Un servei personalitzat i l’oferta de tot d’allotjaments que faran més plaent la travessa, oferiran al ciclista la possibilitat de viure una experiència única en un marc natural bellíssim com són les Muntanyes de Prades i el Parc Natural del Montsant.

Font: Quercus Pyrenaica

2 thoughts on “Presentació de la Quercus Pyrenaica

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s