Excursions dels Birimbins

Després del salt podreu llegir les sortides programades de l’Associació Excursionista Birimbins de Prades.

Aquest estiu l’Associació farà sortides regularment els dimarts i els dijous (sortida a les 17h) i els caps de setmana (sortida els dissabtes a les 8h). La nocturna del 23 d’agost serà a les 19h, i l’excursió de tot el dia del 16 d’agost serà a les 10h.

El calendari previst és el següent:

* Dimarts, 31 de juliol: Coll del Serafí, pla del Ganxo, Font del Mas d’en Pagès, mina de l’Obis, Costa del Martorell, camí de les Forquetes.

* Dijous, 2 d’agost: Font del Pu, cova d’en Jordi, Pla de la Guàrdia, baixada de les torres, drecera.

*** Dissabte, 4 d’agost: 4 termes.

** Dimarts, 7 d’agost: Drecera, Grau d’en Saura, camí de Siurana, camí dels Vidriers.

* Dijous, 9 d’agost: Coll del Serafí, Pla d’en Gendral, Pla de les Freixes, Ermita de l’Abellera, cingle de les Espurrides.

*** Dissabte, 11 d’agost: Sortida de la Guerra Civil a Prades, Font del Cap del Pla, Pic de la Voltora (o de la mort), Deveses.

** Dimarts, 14 d’agost: Cap del Pla, la Febró, Font del Basi, els Motllats.

*** Dijous, 16 d’agost: Sortida de tot el dia: Els Motllats, Pont del Goi, Cova de la Gralla, Font de la Llúdriga (banyar-nos i dinar), tornada amb cotxes i qui vulgui, caminant pel camí vell de Capafonts.

*** Dissabte, 18 d’agost: Visita als 4 pous de Gel de Prades, Les Marfanyes, Alzina de l’Estel, Els Plans d’en Pagès, Font d’en Pagès, Barranc de l’Isidro.

* Dimarts, 21 d’agost: Drecera, Font del moro, Burrianes, visita a una de les poques alzines sureres de Prades, Barranc del Molinets.

*** Dijous, 23 nocturna: Siurana. Sortirem de Prades cap a les 19 h. Anirem a sopar al restaurant de Siurana, tornada potser amb cotxes i/o caminant. Cal portar frontal i es pot apuntar fins al dia 20 d’agost al punt d’informació i/o algun membre de la junta.

** Diumenge, 25 d’agost: Coll del Bosc, camí del titllar, camí del Corriol, Font d’en Mas d’en Pagès, La Baltassana, Coll de la Fugina, Colomers.

* Dimarts, 28 d’agost: Els Pics, Cova d’en Gendral, La bassa, Colomers, Pi de les Set Branques, camí de les Forquetes.

** Dijous, 31 d’agost: Cami vell de Reus, Mas de la Mistera, camí vell de Capafonts, Sant Roc.

*** Dissabte, 1 de setembre: Sortida des de Albarca cap a Sant Joan del Codolar, pujar cap al grau del Montsant i tornar cap Albarca.

Tots els participants actuaran sota la seva responsabilitat. Es prega molta puntualitat a l’hora de sortir. Cal estar 10’ abans de l’hora. Els menors d’edat cal que vinguin acompanyats per un adult, adolescents de 12 anys fins a 16 cal una autorització dels pares (cal posar-se en contacte amb algú de la junta).

Cal mirar bé el nivell de cada sortida: * nivell fàcil 2-3h; ** nivell normal 3-4h; *** nivell difícil més de 4-5h.

L’AEBP es reserva el dret de canviar les sortides segons la climatologia o per força major. S’avisarà pel pregó o per la pàgina web. L’associació no es fa responsable dels menors ni dels possibles canvis de ruta que poguessin sorgir per diversos motius. Cal estar pendent dels pregons i si hi ha cap dubte podeu preguntar al punt d’informació de Prades i/o a Cal Cristòfol, al carrer del centre.

Font: Associació Excursionista els Birimbins de Prades 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s