Campus esportius d’estiu

Després del salt podreu trobar els  campus esportius que es poden fer a Prades aquest estiu.

La primera proposta és un campus tradicional de futbol, organitzat per l’Ajuntament de Prades i el Consell Esportiu, per a nens d’entre 5 i 13 anys, distribuït en quatre torns.

Els nens de 5 a 7 anys ho faran d’11 a 12.30h; els de 8 a 10 anys, de 17 a 18.30h, i els d’11 a 13 anys, de 18.30 a 20h. El primer torn és de l’1 al 7 d’agost; el segon, del 8 al 14 d’agost; el tercer, del 15 al 21 d’agost, i el quart, del 22 al 28 d’agost.

El preu per torn és de 30 euros, i si els nens són germans els preus del segon inscrit serà de 25 euros per torn. Per apuntar-s’hi es pot fer fins el divendres abans de l’inici de cada torn a l’Oficina de Turisme.

El segon campus també té el futbol com a esport però a més s’hi practicarà l’anglès. Aquest campus està organitzat pel Càmping Prades. Les dates són entre l’1 i el 7 de juliol. Per més informació es pot accedir al seu web.

I la tercera proposta combina la pràctica del tennis amb l’aprenentatge de l’anglès. Organitzat per la Casa de Colònies Verd Natura, es proposen torns setmanals des de l’1 de juliol fins al 21 de juliol (ampliable al mes d’agost) per a nens entre 6 i 14 anys. Per més informació es pot accedir al seu web.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s