1a Xallenger BTT Terres de l’Ebre – Camp de Tarragona

La gent del BTT Prades ens ha fet arribar la notícia de la unió de diferents clubs de BTT per realitzar una sèrie de curses anomenada Xallenger BTT Terres de l’Ebre – Camp de Tarragona. Tota la informació, després del salt.

Benvolguts amics i amigues, us enviem aquest e-mail per informar-vos que ens hem unit 4 clubs i hem vist oportú crear una Xallenger de BTT ( 1ª Xallenger de Btt Terres de l’Ebre-Camp de Tarragona) aprofitant l’existència d’unes proves i on ajuntar-les veiem que comporta beneficis tant per als corredors participants com per a l’organització. Els clubs que formen aquesta Xallenger són: Penya Ciclista Ribera d’Ebre, Btt Prades, Club Btt Tivissa i Club Ciclista Gandesa-Bicisports Aubanell.

L’organització de cada prova serà a càrrec del club local. Per canalitzar tota la informació, s’ha creat un blog (www.xallenger.blogspot.com) específic i des d’aquest es pot enllaçar a cada prova i club corresponent.

FUNCIONAMENT: Cada club gestionarà la seva pròpia prova i inscripcions, qui participi a les 4 proves, puntuarà per a la classificació final. A més a més, gaudirà d’un obsequi i diploma commemoratiu amb el seu nom i posició final a la Xallenger. El que només vulgui anar a una sola marxa (o més), el funcionament és exactament el mateix com s’ha fet fins ara, però l’única diferència és que no tindrà ni obsequi ni diploma commemoratiu final.

PROVES: El calendari és:

– 22/08/2010 -Gandesa (5ª marxa Btt Bike Marathon Terra Alta)
– 28/08/2010 – Prades (3ª Volta a Prades amb Btt)
– 12/09/2010 -Mora d’Ebre (5ª Btt de l’Ebre camí de Sirga)
– 19/09/2010 -Tivissa (3ª Cursa Btt Tivissa A per la Cabra)

Tota la informació referent a aquesta Xallenger la podeu trobar al següent blog: http://www.xallenger.blogspot.com/ on també s’anirà actualitzant a mesura que hi hagin novetats. Per qualsevol dubte adreceu-vos a cada club organitzador o a: xallenger2010@gmail.com

Font: BTT Prades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s