Hem anat a veure el quadre de Miró “Prades. El Poble”

Com ja vam informar el passat mes de desembre el quadre de Miró “Prades. El Poble” es pot veure al MNAC. Nosaltres hi hem anat i després del salt podreu veure fotos i llegir informació addicional de l’exposició.


Primer de tot volem recordar que aquest quadre normalment està exposat al museu Guggenheim de Nova York, per tant és una oportunitat única de poder veure aquest quadre que va fer Miró de Prades.

L’exposició on es troba el quadre es diu “Convidats d’honor”, feta per commemorar els 75 anys del museu. Es podrà veure fins l’11 d’abril i l’entrada és gratuïta.

La sala on està exposat el quadre es troba just entrar al MNAC per la porta principal a mà esquerra. Baixant unes escales es poden veure una exposició fotogràfica del Palau de Montjuïc (a mà dreta). Seguint aquesta exposició entrarem dins la sala on està exposat el quadre.

El quadre està protegit per un vidre quasi invisible i la proximitat amb què pot ser observat permet veure’n tots els detalls. Per la perspectiva que hi ha, podria ser que Miró pintés el quadre des de les Forquetes.

I un detall del quadre:

Des de PRADES Online recomanem la visita a l’exposició i poder contemplar aquest quadre que fa que Prades sigui tota una obra d’art.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s