El carrer del Centre ja està tot empedrat

Avui divendres, 27 de setembre de 2002, el carrer del Centre de la Vila Vermella ja està completament empedrat. La presència d’embornals fa esvair de mancances que des d’aquesta publicació electrònica s’havien comentat en aquest aspecte.


Tot i que, en opinió d’alguns pradencs, sembla que el carrer no resti acabat ja que s’hi troba a faltar la presència d’una borera, per petita que sigui, més que res, perquè així les façanes de les cases queden mes resguardades de possibles acumulacions d’aigua per evitar filtracions no desitjades. Cal dir que encara falta per tenir el carrer totalment acabat, ja que les connexions soterrades d’altres serveis (aigua, electricitat i gas) encara resten per finalitzar.

El carrer ja acabat, només manca instal·lar els cables
Detall dels embornals ubicats a la confluència amb el carrer Major

Per altra part i segons les imatge preses avui mateix a 1/4 de 7 de la tarda, l’activitat d’empedrat al carrer Costa Castell ja s’ha iniciat. Observant les esmentades imatges tornen a aparèixer els nyaps. Hi ha cert desnivell entre la filada de llambordes col·locades i les tapes registrables de les diferents canalitzacions de serveis del carrer. Caldrà fer un seguiment de l’evolució de les obres en aquest carrer.

Detall de com queden les tapes en relació a les llambordes. Un altre nyap més, i van...
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s