Milers de persones ocupen Castillejos per celebrar-hi una trobada “rave”

El so de les cornetes militars difícilment es tornarà a sentir a l’antic campament de Castillejos. Per contra, la música, techno, reggae o electrònica, té tots els números per continuar trencant la calma de les Muntanyes de Prades en les successives festes multitudinàries que s’hi organitzen.

Aquest cap de setmana s’han reunit a la zona milers de persones. Hi havia centenars de cotxes amb matrícules catalanes, franceses i d’altres països europeus escampats arreu. Tendes de campanya, gots de plàstic i llaunes de cervesa completaven ahir el paisatge de l’indret. Era el resultat d’una nit de dissabte que es devia acabar tard.

Des que l’exèrcit espanyol va abandonar les instal·lacions de Castillejos -traspassades definitivament a la Generalitat a preu de mercat el juliol passat-, l’indret s’ha convertit en un punt habitual de trobada de les anomenades festes rave. Diversos alcaldes de les Muntanyes de Prades ja han mostrat la seva preocupació i han demanat a la Subdelegació del Govern que hi incrementi la presència policial i la vigilància per por d’incendis.

Font: El Punt

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s