Prades demana un túnel al Coll d’Alforja

L’alcalde de Prades, Eduard Roca, va aprofitar la visita del conseller Felip Puig per demanar-li que la Generalitat tregui la pols al vell projecte per reformar la carretera de les Borges del Camp a Ulldemolins.

Ja fa dècades que el projecte està redactat, i el va impulsar la Cambra de Comerç de Reus. El document incorpora un túnel per travessar el coll d’Alforja, que encareix el projecte de manera considerable. Segons Roca, el conseller va admetre que és un projecte de gran envergadura i que l’estudiarà de manera imminent. L’alcalde també va aprofitar l’ocasió per intentar que la Generalitat solucioni el dèficit actual de senyalització. De fet, a la xarxa de carreteres locals hi ha escassos punts que indiquin la direcció als nuclis de les Muntanyes de Prades.

D’altra banda, Prades va ser ahir la seu del Consell General de la Muntanya, un òrgan d’àmbit català que aplega 10 comarques i que decideix les polítiques en aquestes zones. De fet, la Generalitat acaba d’aprovar una subvenció de 4 milions d’euros per a millores de camins, estudis de desenvolupament econòmic i rehabilitació dels nuclis habitats.

Font: El Punt

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s