Logotip del Senglar Rock 2002

Observant el logotip de l’edició del Senglar Rock 2002 podem veure que no hi surt el nom de Muntanyes de Prades, com era costum des que el festival es va traslladar a Montblanc.

No sabem si és que ja es renega d’aquest nom i dels seus orígens però aquest any 2002 el logotip del Senglar Rock, que se celebra els dies 4, 5, 6 i 7 de juliol a Montblanc, s’acompanya de la denominació: “Montblanc Medieval” i no hi apareix Muntanyes de Prades.

Pensem que està perdent la seva identitat. Almenys en les últimes edicions, celebrades a Montblanc, teníem un agradable record nostàlgic en llegir els cartells. Els inicis del Senglar Rock van ser en el cor de les Muntanyes de Prades i aquest fet no podem deixar de mencionar-lo.

No volem ser mal pensats, però ara en celebrar-se a prop de les urbs s’ha deixat influenciar i esta perdent la signatura dels seus orígens. No volem pas sembrar cap odi i crear una polèmica però sí que volem reivindicar i reclamar la tornada del nom: “Muntanyes de Prades”, escrit en lletres majúscules als logotips de les properes edicions del Seglar Rock per molt que es continuï fent al Montblanc Medieval.

Un article de Mario Mariné Olivé, 29 d’abril de 2002

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s